Tekstvak: TACKTOOLS

Top tool specialist with service and advice

 

 

 

Even voorstellen:

 

 

TACKTOOLS is specialist in, en verdeler van kwalitatieve diamant slijpmiddelen en gereedschappen.

 

Bij Tacktools bent u zeker van een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding. De doorgedreven service en het advies krijgt u er gratis bovenop. Tacktools is directe verkoper van de internationaal geprezen merken DURO en DUSS. 

 

 

 

Het uitgebreide DUSS gamma staat binnen de sector van de diamantboren, boorhamers, combihamers, hak- en breekhamers bekend als de absolute top. 

DUSS machines combineren twee zeer belangrijke eigenschappen: lange levensduur door topkwaliteit en superieure prestaties door een innovatieve techniek, waaronder zijn unieke veiligheidskoppeling.

 

 

 

 

 

 

Duro staat voor topkwaliteit aan zeer competitieve prijzen. Duro is het snelst groeiende merk binnen de wereld van de diamant slijpmiddelen en wil dankzij een goede service, internationale ervaring en klantgerichtheid snel de nummer 1 worden. DURO werkt met de strengste productienormen, en biedt high-tech producten aan binnen 4 verschillende niveaus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TACKTOOLS adviseert u graag en helpt u de producten te vinden die het beste rendement garanderen voor uw specifieke activiteiten.

 

Of het nu gaat om diamant -zagen, -boren, -klokboren of hamerboren, Tacktools levert u de tools die best bij uw business passen.

 

Voor meer informatie over het DURO en DUSS gamma kan u terecht op  www.tacktools.com. 

We komen graag bij u langs om deze topmerken persoonlijk aan u voor te stellen en uw behoeften

te analyseren.

 

Bel of mail ons dus gerust voor een afspraak. Dat kan telefonisch op GSM 0488/570.514 of per mail op

info@tacktools.com

 

TACKTOOLS, Berkenlaan 6, 9971 LEMBEKE, GSM 0488/570.514, fax 09/3783082

 

 

 

DUSS